Contraction 39 minggu 3 hari

Macam mana kalau contraction jadi terlalu kerap dalam satu hari tapi takda tanda (means takda keluar lendir berdarah atau pecah ketuban) nak kena gi hospital dulu atau tunggu jugak tanda keluar? #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

contraction semakin kerap contoh 10 minit sekali, pun salah satu tanda bersalin. boleh pergi hospital.

1y trước

depends tanda apa. kalau dah pecah ketuban atau lendir berdarah tu better pergi hospital cepat.