sakit macam senggugut

hi kalau dah rasa sakit macam senggugut tu and berterusan, should i go to hospital terus kan? even takda turun darah ka apa ka?sebab i taktau macam mana rasa contraction tu, depa cakap dari pinggang tarik ke ari ari? #advicepls #firsttimemom

1 Trả lời

kalau awak da ckup 37w , n rasa lain mcm ,better g hosp. terus. sbb lain org lain rasa . jgn tunggu naa.

10mo trước

i pi dah semalam tapi boleh balik sebab air ketuban, semua okay. bukaan pun baru 1cm aiyoyo