alahan suami

Jom share...alahan apa yg kena dengan suami kamu time mommy2 pregnant?

29 Các câu trả lời

sy pregnant alah sekejap je dalam sebulan lebih.. sy takde alah teruk sangat cuma tak bole bau badan suami . perasaan macam dia baru lepas main bola sepak,bau peluh+rumput bercampur baur padahal suami tak buat apa apa pon.. bila saya habis alahan, suami pulak sambung turn alah.. dia tak boleh tengok saya makan berselera dpn dia, terus datang rasa mual dia .. terus dia cari minyak angin,sapu kat hidung dia utk hilangkan alah.. sy kat sebelah gelakkan dia aje 🤪

6mo trước

masa suami sis alah sis dh bape minggu yea

sebelum tau peknen suami demam on off..selang sminggu baik demam pstu demam lg smpi drip air n meracau ckp demam nk dpt bb.sy malu la n sdih dia berharap sgt sbb ttc 5thun da pstu bila time piod sy kua coklat2 je bln tu trus cek upt naik 2line trus sekelip mata.3bln kebawah peknen sy x leh tngok suami.dia blik keje je trus sy mual...pastu suami lak rasa mkanan smua rasa sbun...last2 dia mkn buah pelam je..skang 33w🥰

Mula2 masa xtau pregnant suami demam samai melepak 2hari.badan lemau pastu muntah2 kesian pun ada tp masa tu memang dh lewat 5hari.lps tu saya pulak hidung start gatal bersin2 tapi xdemam pun. Pegi klinik nak cek knp bersin selsema skali doktor cek pregnnt 5w dah..alhamdulilah skrg xde alahan cuma loya masa pagi2 je. Cuma suami je sambung alahan badan pulak gatal2 😅

Alahan tu semua sy yg kena.. Tapi husband yg mengidam. Itu ini dia nak makan. Hari tu husband suruh beli kuaci tapi sy terlupa😅 sy pula yg rasa bersalah sangat balik2 minta sorry lepas tgk muka dia sedih gara2 tu. Agaknya siapa yg mengandung ni🤔🤔🤣🤣🤣🤣

Mse mula2 preg sye je yg loya tgok nasi..tringat makanan nk muntah...tp xmuntah....masuk bby 3bulan,sye dh ok,Suami sy lak jadi xslera makan..nmpak nasi loya je..ape sye tringin,sume die pon tringin jugak,lpas tu bdan panas je mcm org demam,cek suhu normal je...😂

Sy baru 7wks, husband yg alahan teruk, tkde selera, angin sendawa & kentut 2 minggu dah 😅 Sy plak mkn semua elok, tkde morning sickness, mlm2 angin skit2 jek. Tktau mcm mana nk bantu husband. Kesian tgk. Ada cadangan tak nk bagi dia lega skit?

kalau saya .. suami yg mabuk dlu sebelum tahu saya mengandung hahahha kelakar seminggu balik keje je ngadu bawak lori mabuk muntah3 .. lpas sye thu ngandung baru stop mabuk .. kene kat sye pulak 🤣

Suami sy suka minum air oren sunquick... Xnak letak gula...huhuhu.. padahal sebelum sy pregnant dye xsuka benda2 masam ney,,sy pulak dah terbalik xsuka benda masam...nk manis je...huhuhu

Perut dia kenyang even makan ckit..dia kata perut dia rasa full ja memanjang...and muntah2🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ada gak alahan si suami😂 selesma. Sakit kpala... Rsa nak demam.... Kasian gak tpi ngam lar tu... Xkn pempuan ja kna tanggung👻