alahan suami

Jom share...alahan apa yg kena dengan suami kamu time mommy2 pregnant?

29 Các câu trả lời

me.... Sy alahan teruk sangat sampai xda selera mkan tapi Cik somi pula wakil mengidam makanan, xpe lh dia wakilkan sy makan 🤣

Husband sakit perut mengadu gastrik dan mual2, cirit birit. Biarpun dah makan. Smpai la sy tau sy mngandung. Bru dia sihat.

Suami takde alahan..cuma saya takleh bau suami, bau baju dia pun tak boleh langsung 😂

suami xde alahan. saya x bleh bau suami masa pregnant. kuat betul deria bau masa tu 😂

4y trước

masa anak 1st sama lah saya camtu😆

Husband xda alahan sgt, cuma dia xboleh sgt mkn mknn dia selalu mkn.. Dia akan mual

suami muntah2 sampai lembik. kesian tgk😅 asal nampak asam mesti dia nk beli.

Demam slalu.. muntah2... Suka makan masam... sekali.. wife dia plak yg pregnant

.. alahan suami ialah dia sensitif jgk dgn bau masakan org .. mcm saya je..

Suami sy muntah2 angin & mengidam bg pihak sy sis 😆

suami xde alahan..tp bab ngidam dia tumpang skli 😆