Suami kena Alahan ibu mengandung

Salam saya nak tanya dlm group ni ada ke suami yg kena alahan ibu mengandung? mcm saya tiada alahan..masa awal mengandung suami pulak yg muntah2 sekrang rambut suami pulak banyak gugur 🤣🤣#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

hi mommy. sy ada satu cerita ni. husband sy tk suka laksa tau. siap pernah ckp klau dia mkn laksa beli la set jenazah utk dia. end up,my second pregnancy for his first baby,dia yg minat gila dgn laksa siap ajak makan laksa lepas ambil sy dri tempat kerja. mampu gelak je la. skrg dah kembali kpd asal,tk minat dgn laksa. klau diungkit masa sy pregnant tu dia ckp la dia alahan pregnant jugak 🤣

wsalam, suami saya first trim dulu jadi, kira sebelum dpt tau pregnant, alahan jadi kt dia dulu, tiba sakit perut n muntah, tambah makan buah naga. sampai dia da fobia nak makan. 😂 . just skrg takda da alahan tuh. tapi saya pun dpt juga, hari2x nges dulu sbb tak mampu hadap. kira awak tak kena okay da tuh. dia dpt rasa ,just kesian dia nak kerja tuh la.

Suami sy mula2 tau sy pregnant dia xlalu mkn😂 loya dia ckp, skng dia xbole tgk kek pula, semua rs nk dia kata😂 sy biasa je

Sama.. semua alahan dkt suami saya tak ada alahan..kemungkinan baby boy sis 🤭