suami alahan

Assalamualaikum ada tak yg suami mengalami alahan segala bauan yg busuk tak boleh hidu sampai muntah muntah dan craving makanan

2 Các câu trả lời

W'salam. Suami sy takde alahan bau busuk ke ape. Tapi asyik loya2. Masa awal2 dulu kejap2 loya lepas tu sakit2 badan. Makan pun kurang. Skrg ni cuma loya2 je. Kadang2 dia craving macam2 jugak.

5y trước

Haha kadang2 kesian tengok. Pastu pening kita masak dia makan sikit2 je 😅

hubs sy y kna alahan ,sian jugak tgk smp brnak bru abeh alahan tu 😂😂 tp skrg ank dah kuar ,ank rpt betui gn pak dia ,konon2 nk hrgai gitu 🤣