Upt pudar adakah pregnant?

Ibu2 nk tnya. Upt saya ada line pudar cmni. Dlm time frame lg masa tu. Tp esok pg saya cek first urine morning line lg pudar dri ni. Mcm xnmpak lgsung. Tp sy mmg ad simptom mcm loya. Slain tu xde. Adakh su pregnant? Ad ke ibu2 yg penh kena mcm saya? 😢doakan saya

Upt pudar adakah pregnant?
8 Các câu trả lời

pregnant .

2y trước

upt yg jnis ni sy pon prnh pkai naik samar2 msa awal2 pregnant. mungkin trlmpau awal sgt. sis nk cpt pkai clear blue. msti nmpk sikit dri yg ni..