Line T lbih pudar dri biasa

Kndungn saya dh masuk 7weeks 3days, tergerak nk buat upt lgi sbb sejak masuk 7weeks saya tiba2 hilang alahan. Takde morning sickness, tkde pening dan buah dada pon tak sakit mcm sbelom ni. Then bila test upt, perasan line T mcm semakin pudar dri biasa. Knp ye ibu2 ? Boleh jadi ke kandungn saya tak mnjadi ?#pregnancy

Line T lbih pudar dri biasa
14 Các câu trả lời

Either mmg something wrong dgn pregnancy/ dh terlalu mengandung badan dh biasa dgn hormon yg mmg makin tinggi…pengalaman sy awal2 je rasa semua simptom tu, bila dh confirm pregnant kat klinik scan apa semua slow2 hilang simptom. Mual pun takde. And now I’m counting days for my hari bersalin. Dh 7weeks spatutnya boleh proceed cek kt klinik, confirm kan. Better be sure and free of stress than being stress about it more sbb x gi klinik lg. Yg cek blood for hcg, I think you need to ask the doctor to do it. Sbb my experience jgk, takde nye doctor suggest buat tu, cuma scan2 biasa je. I pun confused masa awal2.

Hhuhu , sy pun risau sbb sy pn mcm ni juga , alahan sy makin bkurangan ,masa cek dalam apps minggu lalu dah 5w kuat plk alahan sy, skg sy dah 7w makin bkurangan, langsung takada rasa morning sickness, lgpun sy positif covid 2minggu lalu, tp sy tak tau sy pregnant,. Sy nak pegi klinik tunggu habis kuarantin lg , suami sy pulak disahkn positif covid 🥺🥺🥺

3y trước

Sy juga sama mcm sis , 7 week positif covid . xda rasa morning sickness . sbb simptom covid . lepas habis kuarantin pergi clinic mmg positif preg. skrg sudah 30 week .

Puan pergi check dulu ya. Nanti doc akan amik darah utk check amount hcG tu. Macam saya doc minta utk datang lg selepas 48jam dr appt yg pertama utk compare result. Baru boleh tahu samada kandungan ok atau tak. Fikir baik baik dulu ya insyaAllah semua baik baik saja ❤️

kalau was² better g cek swasta. doc blh confirmkan. sy pon mcm ni jgk. makin bertambah minggu,hilang hbis alahan. xde mabuk loya. risau la jgk. dok bca pengalaman org lain. ckp ggur la kndungan xmenjadi la. sy husnuzon. sampai 11w sy p buka buku pink, Alhamdulillah. baby keadaan baik

3y trước

week 7 dh hilang sampai skrg xde alahan

Sy prnah mcm ni awal2 prgnant dlu, ttba upt mkin pudar, rsau sgt, sy pegi scan trus, alhamdulillah dh nmpk bby time tu ok je.. puan pegi je klinik trus tnya doc scan smua, xdinafikan mmg risau mcm2 boleh jd kn.. smoga baik2 sj 🤗

Saya dulu cmtu jugak InsyaAllah takde pape. Sebab saya ada sejarah keguguran jadi saya mmg sntiasa cek upt walaupun tahu preggy. Skrg dah bersalin baby dah 5 bulan. Doa banyak² ada rezeki ibu nanti..

asslmualaikum dan selamat pagi, 🌈 nak tanya upt ni results negatif kan? sbb samar2 dan tak jelas.Lewat period 8hari .tak ready ntuk anak ke 2 lagi..

Pernah baca artikel dlm app ni, katanya kalau awal preg hilang alahan tetiba, most probably threaten miscarriage. Try search

3y trước

I wrote based on my own experience & readings too

Boleh check dgn dr. Untk check darah dan kandungan hcg. InsyaAllah sangka baik dulu. Tp boleh terus jumpa dr ya

jgn fikir bkn2 sis, tlg confirmkn dgn Dr ye, Dr akan buat beta HCG utk confirmkn. take care