Upt pudar adakah pregnant?

Ibu2 nk tnya. Upt saya ada line pudar cmni. Dlm time frame lg masa tu. Tp esok pg saya cek first urine morning line lg pudar dri ni. Mcm xnmpak lgsung. Tp sy mmg ad simptom mcm loya. Slain tu xde. Adakh su pregnant? Ad ke ibu2 yg penh kena mcm saya? 😢doakan saya

Upt pudar adakah pregnant?
8 Các câu trả lời

UPT ni klu naik double line walaupun pudar, insyaAllah pregnant. Sy masa pregnant anak kedua, line nya sgt pudar, padahal masa tu dah delay seminggu, dan anak kedua sy adalah lelaki. Arwah anak sulong sy juga lelaki, tapi masa sy check UPT selepas delay period 2 minggu, terang juga lah double line tu. Dan skrg sy hamil anak ketiga, sy delay period dalam 4-5hari je, tapi double line nya naik terang benderang. Sy tak pasti apa yg membezakan double line tu naik warna terang atau pudar. Sbb sebelum2 ni sy check UPT pun selepas delay period beberapa hari, kira lebih kurang sama jelah usia kandungan tu kan.

cuba beli pregnant test jenama clear blue sis....yg tu insyaallah tepat... pengalaman saya test guna yg biasa mula2 tak clear mcm samar2 lama2 dia clear sikit....untuk kepastian saya test guna clear blue alhamdulillah terang sangat.....

salam korang.. kalau mcm ni positif ke... result dpt sebelum 5mnit, skrg dpo14. .saya dpt subur lewat cd51,bru lepas keguguran 24/11 tahun lepas.. doakn moga ada rezeki saya

dah berapa hari delay period sis? kadang simptom nak period ni sama je dgn simptom pregnant. loya / tak sedap badan / pening / breast sakit.

1y trước

kalau camtu sis cuba tunggu dlm seminggu. kalau masih belum period, sis beli yg clearblue digital. yg tu sensitivity dia tinggi. ada tulis sekali estimate dah pregnant berapa week. inshaAllah ada rezeki.

simptom nak period & awal hamil lebih kurang sama. kalau nak sure, tunggu seminggu lg repeat upt.

tahniah sis, double line tu..cuma samar2 lagi...dr skrang boleh ambil langkah berjaga2, jgn buat kje lasak2

sama mcm saya lalui skrg... takut nak berharap... tapi mmg berharap pon.. insyaallah esok lusa pekat lah ni..

1y trước

Kan takut nk berharap tp berharap😥smoga baik2 je

pregnant .

1y trước

upt yg jnis ni sy pon prnh pkai naik samar2 msa awal2 pregnant. mungkin trlmpau awal sgt. sis nk cpt pkai clear blue. msti nmpk sikit dri yg ni..