Hai guys nak tnya tdi check double line Tapi satu line tu pudar ,kenapa ya mcm tu .pregnant ke tak

Keliru dngn upt test

Hai guys nak tnya tdi check double line Tapi satu line tu pudar ,kenapa ya mcm tu .pregnant ke tak
8 Các câu trả lời

Positive tu sis.Saya pernah macam tu, saya cuba ambil sample waktu petang tapi double line tak jelas.Esok paginya saya cuba, double line jadi lebih jelas berbanding hari sebelumnya.

Kdg awal lagi sis, sis dah missed brpa hri period. Nanti cek balik lepas 2 minggu sis. Cek guna air kencing pertama ya sis,

2y trước

ouh yeke ?masa bulan 6 tak period lepastu 1/7 check double line tpi pudar mcm ni ga .3 hri check mcmtu ..ttiba Kluar darah ,and then hri ahad check negatif.. tak puas hati smlm check double line tpi satu tak terang

nanti lagi sminggu atau 2 minggu try check balik . mybe awal lagi tu .

2y trước

Tapi masa 1/7 saya check mcm tu juga .ni msuk Kali ke 4 check .1 negative hritu check ..3 positive

insyallah Positive repeat esok atau lusa terang sdh tu

2y trước

Amin ,hrp mcm tu .sbb dh 3 Kali check positive 1 negative

try check awal pagi lepas subuh. time tu org kata accurate

2y trước

ouh yeke Tapi dh 4 kali check ,1 Kali negative .yg ni 3 positive

alhamdulillah , pregnant sis

2y trước

Amin hrpkan mcm tu sis

last period brp hb ?

2y trước

29/5 .lepastu msa awl bulan 7 3 hri berturut keluar darah

pregnant tu

2y trước

yeke ?sbb smlm check negatif .Tapi hrini positive line satu tu Samar ..minggu Lepas pun mcm tu juga