Line T makin pudar

Kenapa bertambah hari tapi line T mkin pudar..sy dah cek wkt bangun tidur pkul 6.30 pg..mcm pudar upt tu...sy beli CB test pukul 1130hrs (sy x minum air 4 jam) utk kekalkan kepekatan hormon hcg tu..lepas tu CB pon ade beza 2hb result pregnant 2-3 week, then 6hb result pregnant 1-2 week..kenapa hormon hcg sy menurun..sy xde alami spotting..Ya Allah risaunya...dah pergi scan mmg xnmpk pe lg..sape pernah jd mcm ni ye..blh x share pengalaman...dekat 4 thn tgu utk pregnant..risauuu#firstbaby

Line T makin pudar
9 Các câu trả lời

Maaf awak, saya takde experience. Saya sebelum ni buat upt sekali je. Masa tu dah lebih sebulan lewat period. Bila dapat positif, saya terus ke kk. Kk repeat upt lagi dan confirmkan positive. Itu je. Kk tak buat scan sebab masa tu baru 6 weeks. Mungkin mommy lain boleh share experience tentang result upt makin pudar. Semoga dipermudahkan urusan ye awak, mudah2an takde apa2 yang mudarat dan awak serta baby sihat. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sye penah kena line makin kabur dokter ckp mcm nk jd tp kena buat scan semula n buat test semula lepas tu x sampi seminggu dh turun darah.. chemical pregnant.. mcm nk jd tp xjd itu pengalaman sye la 2kali kena mcm 2 selama nk masuk 12 tahun kawin.. tp sye harap baik2 sje untuk awk k doa byk2

mungkin kandungan tak jadi..kalau kandungan tak jadi, nanti dia automatik gugur sendiri..sis dh brpe weeks

not sure tpi Nk tahu lbih lnjut kena rujuk doc la..byk kemungkinan tu. apapun SMG dipermudahkn urusan puan

not sure. blm pernah alami. sy doakan moga murah rezeki sis..

happened to me. lps seminggu turun darah mcm period.

pnah jd tp saya ada spotting masa tnda gugr

notsure..xpernah kena

Tahniah sis