Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?

Hi ibu semua🥰 Siapa ingat lagi tanda-tanda nak bersalin dahulu macam mana?😲 Setiap orang ada pengalaman berbeza-beza kan? Jom kongsikan di bawah😉

Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?
73 Các câu trả lời

Tengah tido tetibe ade air mengalir . 😂 pegi hospital terus admit sbb lg beberapa hari still kena admit jugak

anak sulung keluar darah . then cntction 2 hari smpai nda tahan trus emrgncy . bby besar trpksa czer 😌

kenapa perut memuas ni. bangun duduk bangun duduk pastu ajak husnen g klinik rupa nya ye nak bersalin

xda tanda apa2. p kpj utk 1st appointment nak bersalin kat sana, sekali Dr cek dah buka 3cm. terus kena tahan

3y trước

40w.

Ank 1st kluar drh besar 50 sen Ank 2nd air ktuban pecah mse tgh tido Ank 3rd kluar lendir+darah

anak pertama-pecah air ketuban anak kedua-contraction anak ketiga-kuar darah pastu contraction

3 org anak lelaki semuanya pecah air ketuban. sorang anak perempuan turun lendir darah😊

anak pertama tanda darah keluar sikit anak KE2 air ketuban pecah anak ke3 lahir czer Sb gdm

4y trước

due sy 28hb 4 tp admit 9hb 4 then terus buat persiapan tuk bersalin Sb baby kejap2 mengeras

air ketuban pecah masa week 35..masa tu ingt lg tgh ambil brg drpd abg ninja van.

Takde tanda2 bersalin. 40 minggu kena serah diri kat hospital. Induce 3 kali 🥵