Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?

Hi ibu semua🥰 Siapa ingat lagi tanda-tanda nak bersalin dahulu macam mana?😲 Setiap orang ada pengalaman berbeza-beza kan? Jom kongsikan di bawah😉

Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?
73 Các câu trả lời

bermula terus dengan contraction..takda spotting atau leaking

1.sakit pinggang n keliling pinggang. 2.cirit birit 3.pecah ketuban

First born pecah ketuban. Second lendir darah dengan contraction.

sy dlu turun drh...pastu dikuti dgn contraction... #TAPSupermoms

ank sulung turun darah ank kedua pecah air ketuban masa bgn tido

Keluar spotting lepastu contraction, bleeding terus masuk LR.

turun drh mcm nk period..tp xsakit pn..cuma xselesa sikit je

ptg keluar darah sikit. mlmnya start contraction..

Ketuban pecah Show Kontraksi 3mnt 1x shgga 2mnt 1x

1. pecah air ketuban 2. contraction 3. soon