Takde simptom

Pernah tak mommy2 sini masa tahu pregnant takde apa2 simptom kecuali delay period? harap kali ni ada sinar harapan sbb takde rasa sngugut sbb saya jenis tiap bulan akan rasa snggugut..last pregnancy 3y lepas takde rasa snggugut..doakan saya ye mommy2..lusa nanti nk check upt

4 Các câu trả lời

biasanya lepas je check UPT simptom2 tu semua akan hadir dgn tiba2 ye tuan2 dan puan2 sekalian🤣🤣

32m trước

alamak 🤣

Saya tak ada apa2 simptom selain dari period delay. Lepas tau pregnant tu mcm2 simptoms ada 😅

40m trước

mmg tkde simptom lgsg ke sis? sakit breast n cramps ade tk?

takda simpton saje2 check sblom delay period tau2 Ada 😂😂

delay peod n lepas upt baru dpt simptom