Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?

Hi ibu semua🥰 Siapa ingat lagi tanda-tanda nak bersalin dahulu macam mana?😲 Setiap orang ada pengalaman berbeza-beza kan? Jom kongsikan di bawah😉

Tanda-tanda bersalin ibu. Ingat lagi tak?
73 Các câu trả lời

Ank sulung keluar lendir dan turun darah dan pecah air ketuban sndri..mnunggu bukaan mmg lama.. Anak kedua skit contraction 5min skli trus pg hosp tp air ketuban Dr pecahkan.. Harap ank ketiga lagi mudah jgk laa😊 #TAPactiveusers

Pagi pukul 4 sakit perut sangat-sangat.check ada Keluar Mucus plug.then pergi hospital doktor nak check bukaan terus pecah air ketuban.habis kena doktor basah jugak lah dia.hehe 😂. Pukul 9 malam lahir lah puteriku.

Actually air ketuban pecah tapi saya air ketuban sikit. At the same time, ada appointment dengan klinik swasts.. Xpasal2 kena admit.. Minta referral letter pecut terus ke HWDKKS.. #TAPSupermoms

pagi tu saya jalan2 pusing kampung..petang masa mandi pecah air ketuban..G spital bukaan baru 2cm..tapi kena induce drip sbb ade ada kuman kata doktor coz baru 2hari keluar wad..🙂

Sakit biasa area tulang punggung sehingga ke celah kangkang. Tapi xda pecah air ketumban or contractions #TAPActiveUser #TAPActiveUsers

Rser contraction 10min skali diikuti 5min skali n last 2min skali... G hosp sbb x thn.. Skali cek dah 6cm.. Trus msuk LR #TAPSupermoms

ank sulung ..contraction ank ke2... contraction ank ke3...pecah air ketuban kul4 am masa tidur .. sekarang tngh pregnant lg 29 weeks

Sy ank no 1 ngn no 3 sama air tuban leaking.. No 2 kluar lendir jernih.. Ingtkan keputihan.. No 4 ot tggu hari.. Now 38w1d

2003 pech ketuban kt rumah(normal) 2008 pech ketuban kt rumah(normal) 2020 sme jgk pech ketuban kt rumah(emrgncy czer)

Ank pertama x sakit.air ketumbar keluar.ank kedua darah tp sakit punggung sesgst...skrg anak ketiga otw 37 weeks