BAYI DAN PENGHAWA DINGIN

Ibu ibu bukakan penghawa dingin bila tidur malam? Betul ke boleh buat anak selsema? Ada tips dan cadangan jika nak guna penghawa dingin. Terima kasih ibu ibu yang hebat ☺️ #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

mcm sy sendiri ada alahan dgn pendingin hawa, jd sy tak ada pendingin hawa. Jika di tempat lain yg ada air cond. saya setting suhu: 25, mode: dry. So kita rasa nyaman je. jimat letrik pun ya. klu kt hotel musim hujan, sy tutup aircond terus 🤣

3y trước

💐