Kulit gatal

Hi ibu ibu. Ada x ibu ibu ada alah masa preggy Kulit gatal2 kat kaki? Senang kata mcm kudis/kurap? Start preggy terwujudnya kudis kat kaki sis. 😭

1 Trả lời

Saya dari 1st pregnancy dulu ada masalah ni. Kulit di pergelangan kaki jadi kering & gatal lebih lagi kalau seharian pakai seluar atau stoking. 2nd baby ni pun berulang lagi. Puas tahan diri dari menggaru😂 Puan boleh pergi klinik mintak Dr krim yang sesuai atau boleh je bagitahu nurse masa check up rutin tu. Semoga dipermudahkan urusan puan😊

3y trước

Kannnn. X mau hilang kan. Saya dok sapu aloe Vera skli. 😅