kulit gatal

Macam mana nak hilangkan gatal2 kat kulit ketika pantang ni. Mula2 start di perut, lepas tu peha n sekarang kaki. Ya Allah gatalnyaaa. Ada tips tak ibu2?

1 Trả lời

Sama macam saya 😭 dah pergi klinik 2 kali dah .. makin lama makin merebak

1y trước

huhu sy pun sama skrg ni dlm pantang naik gatal2. masa awal2 pantang tu naik kat bahagian perut. penuh merah2, skrg dah tkde. skrg gatal dkat bahagian celah kangkang dgn kaki kat bahagian betis.. camne nak hilangkan??? huuuhuu dah rimasss sgt rasa