Due Date bln Ramadhan thn dpn

Hye mommy.. nk tny due date bila? MCM Sy 21hb march 2024 dlm pertengahan Ramadhan MCM tu. Kita geng X blh Raya ke🤭

62 Các câu trả lời

Samalah dengan saya. Saya 24 Mac 2024 jarak beberapa hari je dengan mommy. Saya fikir kalau berpantang di rumah ibu saya, mesti ramai sedara mara datang melawat waktu raya. Tapi kalau berpantang dirumah sendiri kesian pula pada husband saya 😅 kami baru je nak berjinak jadi parents. Apapun belum tahu lagi

6mo trước

Hehehe kalau dapat date sama ni, sambut bday samalah anak kita nt 🤭