Due masa raya 2024.

Siapa due date raya nanti? apa je persediaan? mommy2 semua plan nak puasa masa ramadhan nnt ke mcm mne? saja ajak sembang. ☺️

6 Các câu trả lời

sy due mei..kiranya 30w++ masa Ramadhan nanti...ni 2nd time pregnant bulan puasa tp y 1st dulu, 1st trimester...tinggal 3hari je sbb sakit kepala...kali ni risau lebih sikit, sebab dah 3rd trimester, nak kena tgk baby dulu mcm mna...semoga boleh puasa penuh....kalau ada sesiapa y boleh suggest supplement nak bantu utk bertahan sampai berbuka, boleh share☺️ igt nak consume esp, baca2 mcm mengenyangkan..

4mo trước

tulah saya pun ingat nak puasa. puasa lepas pun tak ganti lagi. tgok baby dlu mcm mna 😂

sya due lepas raya..tpi msa bulan puasa tu dh 30++ ..msa ank no 2 sya kena bulan puasa jgk alhamdulillah dpt lah 20 hari puasa msa turn second trimester..kali ni tak tahu lah sbb x blh terlalu lapar sbb nti hiper..tpi insyallah cuba jgk puasa klu x larat blh buka..

saya due lepas raya. barang apa pun tak beli lagi. puasa tahun lepas pun baru nak start ganti, ada 7 hari. bulan puasa ni taktau la mcm mana. harap2 puasa ganti ni jadi mcm latihan la untuk ramadhan nanti🤭

4mo trước

semoga dipermudahkan puan. semoga baby dan puan sihat2 shj. 😊

due akak lps raya...haha mental fizikal kena prepare...pastu utmkn mknn yg brkhasiat dn mngenyangkn..terutama sahur penting jgn xsahur...insyaAllah smoga sama2 kuat ye

4mo trước

oo yeke...pmknn utk gdm xpasti mcmmna sbb xpernah ad gdm lg..semoga d permudhkn urusan awk😘

sy berazam nk puasa penuh. bln puasa masuk 8 bulan. ritu dh ganti puasa ok je. pjuk2 baby sikit tahan lapar sikit haha

4mo trước

Hihi. semoga baik2 shj. xpyh paksa xpe. nnt sian kat baby ☺️

saya due lepas raya. plan nak puasa penuh Ramadhan nanti. insha'Allah