Due Date bln Ramadhan thn dpn

Hye mommy.. nk tny due date bila? MCM Sy 21hb march 2024 dlm pertengahan Ramadhan MCM tu. Kita geng X blh Raya ke🤭

62 Các câu trả lời

Saya 18/4/24 takut terawal ja bersalin 😅Sbb sulung lmbat seminggu , yg no 2 awal seminggu .. hat ni xtauu la dan raya ka x ..

1st April 2024 😅 nampaknya kena buka puasa ketupat la sekali dalam sebulan tu 😂 buat kuih raya awal 🤣

assalamualaikum,duedate sy 30/3/24.nak buat persedian bersalin dgn raya lg..insyaaallah semua akan berjalan dgn lancar aammiinn

6mo trước

due kita samalaa sis😍

Geng raya dalam pantang.. 😫 23/3/2024 sec baby 👶 tak sabar nak raya dlm kepala fikir nak beranak 🤣

Saya due 7March tp mmg akan bersalin 2minggu awal so akhir Feb la bersalin. Sempat kot makan ketupat🤣😂

due date saya seminggu sebelom puasa tahun depann 😂

8mo trước

🟰 saya jgk huhu

Sy kalau baby ada lg pun bulan 3 jgk, 1 ramadan. Tp Allah lebih sygkan baby sy. gugur 14w2d.

8mo trước

Boleh saya tahu kenapa mommy gugur? Camne detect? Saya pun nak masuk 14w juga ni. Risau 😅

sama la 21/3 xtau la boleh pose ke x. kalau larat pose kalau x larat mmg qada je la 😅

saya due date first Ramadhan xboleh sambut puasa 🤭 ada geng juga ke kita

sy pun due 21/3 sis . sama pulak 😅 mmg beraya kat dlm rumah la jawabnya