Baby 2024

Assalamualaikum & hi semua 🤗 Siapa mommy² preggy dekat sini due date baby next year ? Sy inshaallah due date 02 Mei 2024, korang pula bila due date baby ? Sempat raya sakan lagi tak tahun depan ? Hihi 🤭#momto4childs #preggy #Anak_ke4 #just_asking #kongsiCerita

37 Các câu trả lời

saya due date 12/04, dua hari lepas raya 😂😂 haritu pun time raya jugak cuma masatu miscarriage, pantang time raya. sedih ja tengok org makan macam2 😅😂

sy insyaallah due date 25/4/2024...ni anak no 4 tapi 3 ank2 sy semua awl seminggu sblum tarikh due date...msih blh sempat lagi nk smbut hari raya..

Kita edd 19/4/24, hari2 sembang dgn baby suruh kluar ngam2 tarikh tu, sbb mommy nya nak makan juadah raya puas2 sblum pantang nanti 😂

Sy edd 30/4/24 sama tarikh dgn anak sulung tp itu la sbb insyaaallah ini czer ke3 jd msti due awal 😂

due date 4/4/24.. nervous sbb last branak 2017.. macam dah xlama je tgk tarikh tu..😅

Saya inshaAllah edd next year. Tapi maybe april. Xtaula sempat beraya atau x.😅😅

8mo trước

Betul. Raya atau x tak fikir dah. Yg penting kita selamat melahirkan dan baby sihat.

waalaikumsalam, salam kenal Puan...sy due date 1.5.2024...bbynextyeargang...🤗🤗

7mo trước

Sis awal sehari dari sy laa 🤭

edd 24/4/24 inshaallah. moga moga sempat makan lauk raya 🤣🤣

8mo trước

Eh sama betul la. Edd 24/4/24 hehehe

saya EDD 17/4/2024 insyaallah moga sempat makan rendang Dan ketupat 😊

7mo trước

Due kita sama sis. Cuma nk tanya ada tak rasa cucuk2 kat bawah perut dgn atas pada pusat skit? Dia tak sakit bterusan cuma dia sakit kejap2 pastu normal balik..Risau tu yg tanya kot ada yg sama mcm sy

Sy 10/4.. hari raya pertama 😅 ahhh isau xdpt mkn rendang 🤣

8mo trước

Mudah-mudahan, Aamiin3.. tq❤️