due date bulan 9

Hi Mommy, siapa kt sini due date bulan 9 kita geng? semoga diberi kesihatan ??

48 Các câu trả lời

Sy due 4/9 .. tp xtau la yg ni ckp due le x.. sbb yg lain semua awal.. semua kena paksa..

Sy insyaAllah 28/09 , semoga dipermudahkan urusan sy n ibu2 semua. Amiin ❤️

🙋‍♀️..sepatutnya 31.8.2020...tp doktor pkar anjak tarikh jd 18.9.2020...🥰

insya allah 8/9/2020 .. doakan sy dipermudahkn bersalin nanti .. amin ..

Hi, due 24.9 hehe. Smoga kite smua dpermudahkan bersalin nnt. #firstbaby

Sy due 9/9 .. Moga kite diberi kan kesihatan yg baik ye ibu2 smua🙂

Sy 22.9. Anak sulung. Harap-harap baby keluar ikut due & and bersalin normal

4y trước

Hehe lebih shri dri awak . Kita 23/9 😂

26/09 🥰 semoga kita semua d permudahkn utk melahirkn aamiin..

3y trước

semoga urusan kita d permudahkn ya kawan

Due 11.09 baby first doakn semoga saya selamat bersalin..

28/09 Huhuhu rasa berdebar-debar 😅 First baby