Due

Hye mommies.. Sapa geng dgn sy.. Due bln 4 thn dpn.. Dlm bulan puasa.. Tak beraya sgt la nmpknya ?

195 Các câu trả lời

Samaa 🤗. Habislah kita duk terliur org makan makanan berbuka ikan bakar, ayam percik. Pastu time raya, org duk merendang, lemang, ketupat, kita krik3 je laaa. Hahahahaha, pape pon rezeki kita kan. Yg paling x tahan, kene ganti puasa sebulannn tuu 🤪

Sy 20.4 dh hampir ary puasa huh.. dh dua kali sy ni kena x puasa sebulan sbb yg anak kedua lahir dlm april tahun lepas dan skng dh 3rd preggy pun lahir dlm april gak.. tahun lepas sy sempat raya sakan lepas bby dh sebulan.. .

sy 9/4/19 insyAllah..smoga bb kuat.tahun lepas ktawakan adk sbb beranak mlm raya org sbok nk msak lemang ketupat so pakai bju raya kain batik...thun depan giliran sy lak hahaha

in shaa Allah klu tade apa apa masalah dan halangan dalam 13-15 April anggarannya si ibu birthday 14 April boleh sambut sekali dgn ibunya nanti huhu

Samelah sis. Saya 20.4. Empat hari lg nk puasa. Raya pertama pun lom habis pantang lg. Redha la nampaknya telan air liur je la kena pantang mkn 😅

26 apr... Huhuhu.. Kompom la xpuasa sebulan🤣 Kalau awal bersalin pon, kompom2 berpntg waktu puasa... Dah abes puasa pon belom abes pantang😫

Maygood serius ke..berapa hb..saya bulan April 😭bru nk pki bju cantik ngan baby n husband... ingat sblum raya..x pe la..yg pnting bby shat😊

Rasanya mcm bulan 4 wad bersalin penuh. Sebab saya tengok ramai sgt due bulan 4, doa doa ada katil gaisss hahahaha ( 18/4/20 ) 🙋‍♀

Saya due hari raya 26/5/2020. Langsung tak boleh beraya 😂. Hari raya tak makan rendang laa family saya semua kena pergi hospital haha.

Sama la kite....due bln 4 jgk.tp awal bln 4... Sempat la nak Raya...Dan inshaAllah sempat kurus...😅😅😅😅😅