Berita baik

Hye assalam mommies,berita baik sye dh dpt keje kedai mkn gaji hari bole la sye byr sewa and time keje bole bwk ank alhamdulillah sgt and psl husband pulak kami dh bincang die janji akn keje and bgi nafkah xpe klau die x buat ape yg die janji kami akn berpisah terus...terima kasih pada mommies yg bgi nasihat alhamdulillah berkat doa mommies urusan sye dipermudahkan terime kasih sgt ii❤️pde yg bgi pndgn negatif tu xpe sye terime je dgn hati yg terbuka🙆‍♀️

11 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis.. semoga dipermudahkan urusan. Ckp kat husband awak, hendak seribu daya tak hendak seribu dalih.. awak cari keje sekejap dh dpt, apatah lg dia lelaki kudrat lelaki peluang lg banyak. Jgn sia2kan peluang & masa yg ada..

semoga dipermudahkan segala urusan.. dlu abang saya dia pemalas dan paling malas untuk berkerja .. tapi alhamdulilah sekarang dia dah berjaya .. anak dah masuk 2 .. sapa sangka rezeki Allah itu luas

Alhamdulillah.. ckp kt suami awak, klu cri keje memg ade je keje.. nak x nak je.. tgk mcm awak... kejap je da dpt kn..

9mo trước

Agreed!

Alhamdulillah sis rezeki awk.. boleh bwk baby. Selesai masalah awk satu persatu syukur ❤️

Alhamdulillahh rezeki anakk, dapatla dia duduk dengan maknya, smoga lancar urusan awak

9mo trước

terime kasih❤️

Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segala urusan awak sekeluarga… Aamiin..

Alhamdulillah.. Semoga dimurahkan rezeki dan dalam jagaan Allah selalu.

alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. aamiin

alhamdulillah.. semoga dipermudahkan urusan sis😊

Alhamdulilah. Semoga urusan awak dipermudahkan ya.

9mo trước

terime kasih❤️