suami

Hmmm sya ni dh la xsht , ajak gi klinik or hspital kena mrah ngn suami . Skit2 hspital skit2 klinik dia cakap . Kena kuatkn diri xbole lemah2 dia kata . Msalahnya dia xphm apa yg sya rasa . Ibu2 ada idea mcam mana nk pjuk suami . Sya smpai rasa nk buat acah2 pengsan baru dia tahu nnty

1 Trả lời

sis kena bincang dgn suami..ckp elok2 terangkn kt die kte sakit mcm mne..kdg2 ade suami yg xfham keadaan istri pregnt mcm mne..die xtwu ape yg kte rse..so kne bg twu elok2..in shaa Allah die fham nti..😊