cara bagi anak minum susu

baby sya 5bulan n susah skit nak minum susu dari dia 3bulan lagi ..berat pun naik skit2 jaa ..cara sya bgi mnum kerap2 tapi kadang letih jgak sbab nk kena pjuk dia mnum ..pernah ritu xbgi susu smpai 3jam tapi msih mnum susu skit jgak ..hurm,sya dah xtau nak buat mcm mna nk bgi dia mnum susu byak ..tukar susu pun sdah#bantusharing

1 Trả lời

berapa oz dia minum?

7mo trước

2jam 2oz kdang 3jam 2oz jaa dia minum ..3 oz or 4oz jarang sngt dia mnum byak tu