First ?

Hii. Ada tak kat sini yang bakal melahirkan baby pertama. Ape perasaan? Saya due date bulan 12 ni, tp hati ni rasa Happy bercampur takut je. Cmana laa nanti dia jahit kat bawah tuu. Ngiluuuu. Terbayang kdg sebelum nak tidur. ? sebab takde pengalaman lg ?

68 Các câu trả lời

sy 1st bby jugak..edd 14/7..dah mula rasa neves, takot, excited semua ada..tp malas nk layan sgt..sbb smpai masa nti, nak taknak kita kena hadap jugak..so tggu je la smpai masa tu tiba nti..just pikir +ve & enjoy je minggu terakhir pregnant ni..hehe