Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Các câu trả lời

3/7 tapi diawalkan bulan 6 utk czer since ada diabetes..semoga dipermudahkan urusan kita semua

Due 20/3/2020 n 10/3/2020 plak anniversary ke 8...harap2 bby kluar tarikh anniversary nti😍

18/3/2020 ATau serah dri 19/2. .moga dipermudahkm sgla urusan semua mommy2 dlm ny. .😍🥰

InShaaAllah 4 February 2021... Ada tak yg sama date dgn sy🙋‍♀🙋‍♀😍😍😘

Dlm app 14/3/2021 Edd doc bg 12/3/2021 apa2pon semoga dipermudahkan urusan semuanya aamiin

21/10/2021 insya'allah Moga Allah mudahkan urusan bersalin anak pertama nanti Aminn 🥰

Due date 16.6.. Insyaallah biase keluar awal 2minggu....hehe....czer plus BTL...NO 7....

13/05/20..semoga dipermudahkan shale urasan...sabar menanti Buah hati y trindah🥰🥰

Due 17/3/2020 Tapi smlm baby tak sabar nak tengok indah nya dunia.. 😊 Normal del... 26/2

4y trước

Tq sis.... 😍

10.03.2020 X sampai 2 minggu lagi.. Tolong doakan agar sy dipermudahkan bersalin nanti....

4y trước

Thank u sis 😊😊