30week 2day (2023). Alhamdulillah, first baby. Tak sabar sangat2. Due date 31 may 2023 ni.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Excited sangat2!!

22 Các câu trả lời

𝐞𝐡𝐡 𝐬𝐚𝐦𝐚 𝐥𝐚 𝐝𝐮𝐞 𝐤𝐢𝐭𝐚 31/5.. 𝐱 𝐬𝐚𝐛𝐚𝐫 𝐬𝐠𝐭... 𝐭𝐩 𝐬𝐲 𝐱 𝐬𝐞𝐭𝐞𝐥 𝐥𝐠 𝐜𝐮𝐜𝐢 𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐤 𝐛𝐚𝐣𝐮2 𝐛𝐚𝐛𝐲.. 𝐢𝐧𝐠𝐚𝐭 𝐧𝐤 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐥𝐩𝐬2 𝐫𝐚𝐲𝐚 𝐣𝐞 🤭 𝐭𝐩 𝐫𝐢𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐥𝐚𝐤 𝐥𝐦𝐛𝐭2 𝐬𝐠𝐭..

1y trước

slow2 xpe, ada lagi masa. tapi sye buat awal2 sbb takot xlarat nanti.

Sy 20/5 😂 first baby juga. Takut tp tak sabar nk jmpa baby. Selama ni borak2 nmpak perut je 😂 semoga urusan kita smua dipermudahkan, mak n baby smua sihat, dipermudahkan proses bersalin, berpantang. Aamiin aamiin.

1y trước

aamiin InshaAllah hehe

saya 26.05 due date.. cun Bday suami dya 😂.. tapi mcm x sure cun due.. x cun takpa.. dpt sambut sama bln 😂.. bju baby Blom da msa Nk cuci , 50& brng bby blom beli 😂😂... Bzy kerjaaa😂😂

1y trước

Sama la due kita hehe baju2 baby dah basuh lipat2 nanti nak masuk dlm beg je, semoga dipermudahkan urusan ibu ibu semua ❤️

sy 31w 4d due 23may... rainbow baby setelah kematian abgnya 23w thn lps. alhamdulillah rezeki. moga kalini selamat dan terpelihara oleh Allah swt.

1y trước

Aamin semoga di permudahkan urusan

saya 6/5 . harap2 sempat raya, tapi baju raya apa semua tak prepare lg sebab takut beranak sebelum raya

14/5 harap2 x kluar time hari raya la takut plk dia nk kluar mse takbir raya 😂 .

saya due 18/5 ni , rasa tak sabar beg hospital semua dah siap packing 😂

1y trước

sama sis due date 🤭. sama lah barang2 semua siap packing dah 🤭

saya due 23/5 semoga dipermudahkan urusan mommy semua🤲

1y trước

sama 🥰

deu 4/5 tp kena serah diri 5/4 sebab 28/2 dh ada prem contraction

saya due 24/5 semoga dipermudahkan segala urusan mommy 2 🤲