Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Các câu trả lời

Due date saya 8/8/2020.. Sedang menghitung hari..Miss V dh start sakit berdenyut2..Nk berjln sakit..baring mengiring sakit..duduk sakit..mungkin kepala dh masuk laluan. Hrp semoga dipermudahkan bersalin. Tanpa induce..koyak @ jahit..Dan semoga x kene czer.. Hari2 berdoa agar dpt bersalin normal..amiin.

Due 9/4/20 Btw disebabkan sy ada gdm semasa mengandung n ada ambil ubat (kencing manis) Jangkaan bersalin 20-26/3/20 jikalau masih belum ada tanda nak bersalin 27/3/20 masuk wad dan induce... Doakan saya semoga dpermudahkan dan selamat

27 May 2020, InshaAllah😊 Doakan sy dikurniakan baby girl kali ni Doakan sy mudah bersalin, x overdue mcm selalu, kot2 dpt rezeki kali ni turun tnda bersalin @ pecah mentuban gi hosp boleh bersalin terus😁

21hb 3.. Smlm jupe dktor pkar hspital, 6hb dh kena cek in😆,7hb msuk ubat.. Sbb sy sangkut gdm.. Baby sulung.. Semoga urusan sy dipermudahkan, dan ibu2 yg bakal melahirkan juga di permudahkan.. Aamiin😍

31/8/2021 last due.... mudah2han dipermudahkn awal... insyaallah semua berjLn lancar begitu juga bg mommy's yg nk bersalin pada bln ni.... semoga dipermudahkn urusan bersalin bumil semua...

17/12/2020 (thursday) sama birthdays dgn neneknya 😍 birthdays present for nenek .... insyallah ❤💋 doakan semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti .. Amin!

sepatut nya 23/11/2021.. tp allah lebih syg kan anak2 syurga sy.. kembar 7week.. annur multazam dan annur muhaimin

3y trước

takziah sis🥲

teringat masa pregnant jwb soalan nie.. hehe.. skrg anak dh 5 bulan.. due date 20hb,kluar 1hb..ckop2 9 bulan terus nk kluar.. tak sbar la tu nk jumpa mama dgn abah dia..

Sepatutnya 17/9, last week jumpa doktor 2/9 ni kena serah diri 3/9 kena induce sebab gdm. Minta doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan persalinan ye

7/9/2020 insyaAllah.. Bkl anak kedua ttc 6 tahun..Anak pertama 8tahun..Smga slmt n kuat smpai bersalin..Sbb prnh keguguran thn lps..Doakan sy ya..💖💖💖