Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Các câu trả lời

7/12/2020 ... Tak sabar nak tgok sikecik ... Insyaallah semuanya akan dupermudahkan

Saya insya Allah bulan 8 nti.. (8.8.20) Doakan saya melahirkan ada suami d sisi🥰

12.09.2020 maybe bsalin awal sb ad kes.. baby kembar.. hrp dpmudahkan utk kita sume

23/7 . Rsa cepat je msa berjln . Moga dipermudahkan semuanya Aamiinn ...

27/6/2021 my 3rd pregnancy, tapi kalau ada rezeki its my 1st baby. doakan saya ya mommies

4y trước

Sama dgn saya sis, 3rd pregnancy 1st baby ❤️ due 5/6/21. Semoga baby and kita sihat sentiasa, and dipermudahkan semua urusan 🥰🥰

10.05..tp xboleh lpas tarikh due...doakn sya semoga dpermudhkn bersalin ye semua..

In shaAllah 10/12/2020 . Bby bakal lahir bulan yg sama dgn mama dia . Bby december

4/7/2021 tp disebabkn ade kencing manis mmg akn awal. Bulan 6 InshaAllah 💕🌹

12/12/21 InsyaAllah. Doakan saya juga semua firstborn🥰🤲🏻

Due date 1.6.2020 Tp disebabkan ada gdm dan darah tggi kena due awal.. 14.5.2020