Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?

Bila dah dapat berita gembira yang ibu hamil, mesti ibu semua tak sabar-sabar kan menghitung setiap hari 😍 Dulu min rajin kira berapa minggu lagi nak bersalin sebab teruja nak jumpa baby👶 Ibu yang lain macam mana? Bila due date ibu semua🤰🥰

Ibu hamil tahu due date ibu tak ya?
938 Các câu trả lời

15/11/2020 .. Mohon doakan saya agar selamat bersalin nanti .. semoga babynya pun dalam keadaan yang sihat dan sempurna sifatnya .. Aamiin .. iannya first baby .. rasa takut tu lain macam .. kadang2 menangis sebab terlampau fikir bab nak bersalin nie .. #firstbaby

22/10/2020 dah mula sakit pinggang..tinggal tgu je tanda besar keluar..klo x keluar jg sblm due..21/10 kena serah diri admit ward and induce😭Doakan sy bsalin sblm due ye..rasa takut lain matciam

30/12/20 due sy tp djangka bersalin awal pda trikh disebabkn GDM dah tu on insulin pulak mlm2 kna cucuk,ya Allah permudahkanla urusan untuk melahirkn ank pertmaku ini.Aminn....😍❤️

28/8/2021 paling awal 31/8/2021 paling lewat doa kan saya semoga permudah segala urusan.saya dan baby sihat.semoga selamat bersalin amin. #anakpertamababyboy2021

esok 17.4.21...tp xde tanda lg...sakit2 tp x kuat...doa kan saya ye ibu2...semoga dipermudahkan dan dipercepatkan kelahiran

3y trước

Sy doakan anak kak sihat selalu

InshaAllah 26/1/21. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk brslin thun dpn Aamiin dan shat ibu dan ank dpnjgkn umur Aamiin

Due sebenar 20/07/2021 tapi Allah lagi sayangkan anak, so bersalin pada 16/03/2021 anak syurga.. skrng tengah mencuba untuk anak kedua ❤️

3y trước

Semoge dipermudahkan.. Sy hampir 6 bln lpas gugur bru lekat... Mcm suggestion Dr.. Alhamdulillah diberikan rezeki.. Semoge de rezeki utk puan jg...

Inshallah 26/1/21 doakn sy semoga Allah swt permudahkan smua urusan sy brslin slmt ibu dan ank dan dpnjgkn umur kita smua aamiin

29/1/2021 tp 4 kehamilan sebelum awal 2 minggu Dr due...yg ni xtau la... nervous mcm anak pertama plak..selepas 6 tahun..😉🤭🥰

Due date 20/10/20 😅...Brdebar n excited pn ada...Pape pn doakn sye d prmudahkn urusan brsalin nti 😊...