JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

Saya due 12.3.2022.. harap jgn lebih tarikh la. Ank sebelum niii semua awai seminggu.. ni ank ke-4. Alhamdulillah segalanya dipermudahkan.. walaupun suami mula buat perangai masa kandungan 5 bulan.. dan tinggalkan saya dn ank2.. kini apa pun saya kena tanggung sendiri.. dgn kereta pun xdak.. p klinik naik moto ja..harap Allah akan pelihara saya dan kandungan saya..semua ibu2 tolong doakan segalanya dipermudahkan.. dan berjalan dgn lancar.. Aamiinn

2y trước

smga dipermudahkn segala urusan sis.. aamiin..

14/6/2022 selepas raya aidilfitri, kalau tiada apa² masalah.. ini kandungan ke 7 selepas anak bongsu sudah berusia 10 tahun. sangat penat bila mengandung di waktu umur sudah 41 tahun ni...sy alahan bila lihat suami, tak boleh cium bau suami. Sangat sensitif terhadap bau. Sy muntah² terlalu kerap hingga lesu dan tak bermaya. Ada apa² petua ke utk Saya.. terima kasih berkongsi ilmu.

doa sy buat semua mommy yg bakal melahirkan..mg dpermudah kn segala proses kelahiran mommy2 smua nnti...selamat semuanya dan mg sntiasa dbwh lindunganNya..Allahuma aamiin Ya Mujib .. jg dri bebaik ye mom to be... ❤️🌹

2y trước

Aamiin...

23/4/2022....𝙨𝙠𝙧𝙜 𝙠𝙖𝙩 𝙝𝙤𝙨𝙥𝙞𝙩𝙖𝙡 𝙢𝙖𝙨𝙪𝙠 𝙬𝙖𝙙, 𝙨𝙗𝙗 𝙠𝙚𝙨 𝙖𝙙 𝙛𝙞𝙗𝙧𝙤𝙞𝙙 𝙮𝙜 𝙗𝙚𝙨𝙖𝙧.... 𝙨𝙠𝙧𝙜 𝙙𝙤𝙠𝙩𝙤𝙧 𝙥𝙖𝙠𝙖𝙧 𝙩𝙜𝙝 𝙥𝙖𝙣𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙗𝙗𝙮 𝙗𝙚𝙨𝙖𝙧.

3y trước

Allah..moga dimudhkn urusan,, moga sis and baby sihat dan baik2 je🥰

Due date 16/02/2022...tapi baby kerap mengeras dah,miss v selalu rasa ngilu,kelangkang pun sakit bila bejalan,pinggang terasa sangat sakitnya,smpai tak boleh bediri bila dah baring😔...tapi sya bedoa semoga semuanya lancar begitupun dgn mommy² yg lainnya...Amminnn🤲

12/1/22 tpi skg pun tgah menahan sakit klengkang, sakit ari2 dan ngilu d miss v....d tmbah lg sakit tulang belakang dan juga pinggul....bby pun kerap mengeras.....rsa mcm mau meneran tpi tdk juga....bgn atau dduk dan bejalan pun sakit gilaaaaa....ni kli btl2 sakit....anak ke4

2y trước

21 / september /2020.. Tapi perancangan Allah terbaik. Baby lahir 10/september/2020.. Dah setahun 3m dah anak. Buat mommies yg bakal melahirkan, selamat bersua muka dgn si manja yang tersayang. Yang dah selamat melahirkan, happy confinement day. Take care both of you [ mama&baby]..

due date 27.2.2022 tp tunggu dr klinik call dorang hntar sy pi hospital likas dorang nk oprate 38 minggu..sbb anak sy songsang ..doa kan sy dan baby sy slmt selamat..skg ni sy 36 minggu..2 minggu lg sy akan di hntar pi hospital likas untuk di oprate..

16/10/22 ❤️ https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Due 1st Jan. Dah rasa sakit sgt celah kelengkang, pinggang dan pinggul..baby pun kerap mengeras..nak bangun dr duduk tu sakitnya tuhan je yg tau..ank 1st..doakan sy selamat bersalin..dan sy juga doakan mommies semua dipermudahkan bersalin..