Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Các câu trả lời

Sepatutnya due 22/04/20, tapi semalam jumpa dengan pakar bedah due kene 10/04/20.. 😂 berdebar2 jantung terus..

31/12/2021..btul² hujung bulan hujung tahun..tapi ada yg ckp anak first selalu akan awal seminggu..btul ke?

first baby...soon 2021 ikut kiraan doc - 3/4/2021 ikut latest scan - 2/4/2021 ikut dlm apps ni - 1/4/2021

26.06.2020 1st baby.. 🤗Makin dekat mkin berdebar dan excited rasa.. Smoga dipermudahkan nanti. Aminnn..

4 April 2021. skrng dh 35 weeks. ank first dulu, 38 weeks dh bersalin. tak sabar nk tengok anak sec ni 💕😍

3y trước

aamiinn. semoga dipermudahkan segala nya juga

2 april Doakan dipermudahkan & selamat semua yaaa. Xsabar tunggu kelahiran bidadari kecil ke6 saya ❤️

5/8/2020 tapi xde tanda2 nk bersalin pun lg.. Doakan saya ye ibu2 . semoga tak overdue & baby sihat😊

InshaAllah 1/5. Semoga dipermudahkan urusan bersalin, kalau boleh taknak overdue. First baby 🥰

5/10/2021 😍 Tak lama je lg, semoga segala urusan bersalin nanti dipermudahkan Aamiin 🤲🏻

18 Oktober 2020.. alhamdulillah skrg 14minggu..first baby..so excited..dpt jgk baby 2020...