Bila Due Date Ibu-Ibu?

Halu mommies! Ada yang dah tiba masa untuk melahirkan? Mesti tak sabar kan nak jumpa dengan si kecil! Jom lah kongsi dengan kami bila due date ibu-ibu?? Untuk yang sedang menunggu hari, kami harap semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan!

Bila Due Date Ibu-Ibu?
1682 Các câu trả lời

29/10/2020 . doakan semoga saya dipermudahkan untuk melahirkan 1st baby yea mommies semua dan saya doakan juga bakal yg melahirkan pada bulan yg sama 😊

Dlm theasianparent ni due sy 19/12/2021 tp buka buku kt klinik due sy 04/1/2022..confius la sy bg tarikh last priod sama jgk 28/3/2021

29/4/21 .. semoga dipermudahkan urusan saya dan mommy2 yg lain amin3🤲🏻 #secondbaby♥️ #nevesstapiexcitednksmbutorgbaru😍

Ikot scan 11hb3 Ikot period 18hb03... Debor lak rasa wlaupon ank no 5...jarak n kakak dia 4thn...moga d permudahkan segalanya aminnn

Sepatutnya 17/9, tapi 2/9 ni da kena admit 3/9 induce sebab gdm, mohon semua doakan supaya semuanya berjalan dengan lancar, 😊

Ikut period 31.8.2020 Ikut pakar 18.9.2020 Bersalin 18.7.2020😅 #pramatang31mnggu #semoga bby cpt sembuh #bbydlmnicu 🥰🥰

14.8 doakn semoga allah permudahkn segala urusan sy melahirkn cpt ye..sebelum due date..sy doakn smoga puan2 dlm nie dimudahkn amin

InsyaAllah , 13/03/2020 ni doakan saya dipermudahkan dalam urusan persalinan nanti yaaa mummy² semua . Terima kasih 🌹

due saya 09.02.21 .. kalau betol baby lahir tarikh tu .. sama birthday lah dia dngn ayah nya nnti 🥰🥰🥰🥰

Saya Tunggu hari..Doakan saya ya.. Semoga di permudahkan segala urusan...Aamiin Ya Allah... #03.03.2020