pregnant

haii saya baru download app ni ?.. nak tanya kalau dah pregnant 5minggu memang tak ada muntah² atau alahan ke ek? sebab ada saya lewat period 3hari then cek pregnant test kat rumah 2line, pi klinik kata nurse sudah 5minggu... btw anak sulung nervous gembira??

37 Các câu trả lời

brsyukur la xde muntah2 dan alahan..klu x ,penat nk layan. hehe..sy pun xde alahan dan muntah2..

Sy skrg 12w dari awal sy takde alahan.muntah ke ape xde.yg muntah n loye husband sy je 😅

Alhamdulillah dari awal kehamilan xde alahan langsung n xde mengidam ape²....now dah 36weeks

Jngn mntk alhan or sebut2 pasal alhan tu... nnti mnyesal rasa😅dia punye seksa xleh buat bncg.

4y trước

Betul2.. 😊😊

Lekluuu. Baru 5 minggu. Tunggu lagi beberapa minggu. Huhu dia datang tanpa diundang.

Jangan diminta alahan ni. Nanti dah kena rsa mcm nak cepat beranak plak. hihi.

5weeks masih awal sis,tunggu 7,8weeks nnt mgkin dah stat loya2😂😂

Sy da 7month tp xde alahan apa2 pon. Yg penting jaga kesihatan 😊

syukur alhamdulillah.. xda rasa alahan langsung, skrg dah masuk 17week.

4y trước

Sama hihi

jangan minta. hehe mudah sis kalau takde alahan mcm orang lain.