Hi nak tanya . Saya ada buat pregnant test, naik 2 line tapi samar sahaja selepas 3hari saya period

Adakah saya pregnant atau tidak . Kalau ikut kan hari ni dah 5minggu la . Tapi belum pergi klinik untuk pengesahan. #ingintahu #seriusnanya

8 Các câu trả lời

repeat test lepas 2 ke 4 hari guna brand UPT yg sama. kalau makin pekat, inshaAllah pregnant. kalau betul pregnant darah yg turun haritu bukan period. monitor kalau ada bleeding lagi, cepat ke klinik.

9mo trước

okey . thankyouu

nak kepastian better test lagi lepas beberapa hari..test waktu pagi and try upt yg berlainan..kadang keluar darah spotting kalau pregnant

9mo trước

bila scan dah ada kantung. Alhamdulillah. skrg dah slmt bersalin.

Test lagi skrg kalau upt masih positive tu bukan darah period, tu bleeding

mohon bantuan.. adakah sy pregnent.. hari ni dh 10 hari lewat period..

chemical pregnancy kot.. klu da period, x hamil..

Heavy period ke ? Kadang2 takut chemical pregnancy

9mo trước

Nanti try check kalau nak kepastian ya

Sy perna macm ni sis, mungkin chemical pregnancy

maybe chemical pregnancy