Assalamualaikum.. Saya nak tanya..saya baru buat test upt jumaat lepas positif pregnant 2-3minggu

Sy download app dy tulis dh 5minggu 4hari..so saya nak ikut yg mana ya utk pergi klinik cek??

Assalamualaikum..
Saya nak tanya..saya baru buat test upt jumaat lepas positif pregnant 2-3minggu
2 Các câu trả lời

Hai awak yg apps tulis 5w tu berdasarkan tarikh period last awak. and clear blue ni berdasarkan hormone hcg dlm bdn. Journey of pregnancy start from the first week awak subur walaupun belum ada persenyawaan. So ambil yg 5w tu😊

2y trước

ok..so ikut yg 5w tu..n nanti dh cukup 7w atau 9w ya buat buku pink?

yg 5w

2y trước

Betul