5minggu

Hai nak tanya normal ke dh 5minggu lebih tp bila check tak nampak apa apa dalam perut? Dh buat pregnant test dua line.

5minggu
2 Các câu trả lời

X nampak apa2 tu maksud dia mcm mana sis?dah nampak kantung baby belum?kadang2 terlalu awal mmg sukar nk nampak..biasa kalau nak nampak kantung + jantung baby sekali 8/9 weeks ke atas..kalau kta buat pngesahan awal ke klinik, biasa dktor akan sarankan datang semula ke klinik selepas 2 mggu lagi..baru nampak..

Upt dua line terang ke samar?

5y trước

Alright terima kasih 😊