Baby 18hari Kuning Tsb191

Hai semua anak sy kuning dan full bf... Ada apa2 tip or petua utk turunkan kuning? Ada yg suggest suruh sy yg minum susu kambing... Susu kambing brand apa paling sesuai bagi ibu minum utk turunkan kuning baby? Please xsanggup tgk baby kene ambil darah kiri kanan tangan....

22 Các câu trả lời

Sy byk susukan bby je.. Cuma pernh mandikan dgn air daun kucai,turun sikit je.. Pernh jgk try mndi air sirap..tp xsesuai dgn bby..xturun pun kuning..😂..