23 weeks

hai nak tanye kalau 23 weeks baby da betol2 aktif begerak atau sikit2 ye ? sbb sy tak slalu rase die trlalu aktif begerak . rase sikit2 je . ade org kate normal ade mcm pelik . bole bg pndapat tk ? ni first baby tkde pengalaman lg ???

1 Trả lời

Hi mommy! 23weeks tak kuat betul lg. Comel2 je dia gera. Nnt dh few weeks lagi lg dia aktif, siap nampak perut kena cucuk. 😜

5y trước

ouhhh yekee hehehe lega dengar ... sbb last week masa checkup nurse ade tnyee baby da aktif gerak tak then i ckp laa ade sikit2 . die mcm tkejot pulak die ckp kalau 23 weeks biasanya da aktif . tu yg risauu tu . hehehe . btw thankss ye ❤️❤️