Baby kick slow

Salam . Hai semua nak tanya ni . Saya dah masuk 20week , normal ke tak ye kalau baby cuma kick slow je . mcm rase tak rase je kalau die kick tu . Tapi memang selalu rase je kalau die begerak cuma tak kerap sangat laa

2 Các câu trả lời

Normal jaa . Sebab masih awal . Kita rasa mcm angin sepoi lalu gitu . Nanti dah masuk weeks lain akan rasa kuat dr biasa . Then akan slow dr biasa . Untuk sekarang elok laa sis pantau baby gerak waktu mana nanti 28 weeks start kira baby kicks . So sis boleh tau waktu mana nak kira , ada perubahan waktu tak dgn sebelum ni .

2y trước

ok sis . terima kasih ye 🥰

Awal sangat nak rasa gerakan kuat tu. Kat sini, KK pantau gerak kandungan pada week 28.

2y trước

🌻