Pregnant 9weeks

Assalamualaikum, nak tanye.. ade tak yg mcm saye pregnant 9weeks tapi tkde rase ape2.. means tk mcm org pregnant pon.. sebab tkde kembung perot, tkde alahan semua.. cume time 8weeks haritu je asyik rase kembung perot

3 Các câu trả lời

Awal lagi tu sis. Saya pun masuk 12week baru start pening2... selalu meluah cakap dengan ibu kenapa rasa macam tidak normal, pregnant tapi tidak rasa apa2.. last2 alahan jg😂 Ibu selalu nasihat kalau tiada alahan jangan tegur sebab pandai datang, sy pun x pasti kebetulan terjadi dengan saya sebab tegur atau memang dah sampai masanya alahan😂

Sy dari awal preggy takde alahan ape2. Anak 1st pun sama takde alahan. In shaa Allah takde ape tu. Dah bukak buku?

Xde alahan tu nikmat sis😆