Firstmom journey

Hai mummy , siapa sini dulu time nk beranak tak sabar nak beranak . Nk suruh baby keluar cepat2 .. tapi bila dah keluar berpanda . Huhu .. kita geng .. rasa macam lamanya nak habis pantang .. tapi tulah perempuan . Lama2 dia rindu balik benda2 macam ni . Then repeat 😂

6 Các câu trả lời

Sama lah kita.. Tapi terkilan pula anak first ni banyak benda tak tahu. Pam susu pun tak teruskan mula dari awal, skrg dah susah nak kena praktis bagi susu boleh keluar by pam.. Huhuuu... Takpe yg penting pengalaman.. Also malam2 anak berjaga. Selang bape minggu ade je berubah timing dia bangun tak boleh tidur tu. Kita pun berjaga lah sebab lepas menyusu takut dia tersedak ke apa sbb bby bila tak tidur kluarkan bunyi macam2.. Kita nak tidur pun tak tenteram. Terfikir2 tersedak ke anak aku ni.. Huhu.. Tengok muka comel dia tak jadi nak marah, kita yg hitam bawah2 mata..

Haiiii. Hehehe. Yeeee rindu! Lagi2 baby dah makin membesar, dah ikut waktu kita tidur, macam2 perangai ada. Pejam celik cepat je masa berlalu :(

Hai. So nak tak nak kena enjoy every moment. Dah sarat memang tak sabar nak baby keluar sebab badan dah start rasa itu ini.

Ada sorang macik cakap,nanti beranak tu jadi hobi kita org pmpuan🤣sakit2 tp tetap repeat🤣

normal lah.. ada anak mmang kita x kn dpat tido lena penuh mcm dulu lagi..

normal