Just random talk from someone yang nervous giler nak beranak

Dedulu masa single every time kena period pain:- Me : sakitnye rasa macam nak beranak (padahal tak pernah rasa beranak macam mana). Then few years after that, dah tak pernah kena period pain bcoz i jaga makan. Now, tunggu hari untuk beranak esok lusa (hopefully), I feel nervous:- Me : macam mana rasa nak beranak? Mom : you’ll know when it’s time Me : How would I know?? I have experience period pain tapi tu dulu la dh lama sgt i forgot dah macamana rasa tu..or maybe i can imagine kot, entahlah Mom : you will know dont worry, rasa something nak keluar dari vagina. While the doc : you akan rasa sakit dari atas perut then memulas turun ke bawah. Until now belum ada ciri2 seperti di atas. Anyone mind sharing korang rasa macamana bila nak beranak? Haha.(gelak tapi nervous ni)

2 Các câu trả lời

mine; masa contractions memang betul rasa macam period pain. boleh tahan lagi 🥹 tapi disebabkan kena induce, sakit nya jadi double triple 🫠 semakin buka bukaan, memang rasa something nak keluar dari vagina. hahaha so dua dua betul 😂 tapi tulah, pain intolerance dan experience masing masing mungkin berbeza. semoga dipermudahkan segala urusan you okie! 💪🏻🤍

3mo trước

Thanks for sharing your experience and for the doa ! I think i dah x boleh imagine rasa period pain macamana bcoz dah lama sangat tak rasa haha.. after induce, you feel sakit triple dkat vagina or perut ? Or both? Omg that sounds scary jgk for me 😂

Saya kena false contraction pun rasa nervous gilerr😂kalau contraction betul2 tak tahu lah macam mana.😌

3mo trước

False contraction ni macam mild period pain tapi tak kerap.