Firstmom journey

Hai mummy , siapa sini dulu time nk beranak tak sabar nak beranak . Nk suruh baby keluar cepat2 .. tapi bila dah keluar berpanda . Huhu .. kita geng .. rasa macam lamanya nak habis pantang .. tapi tulah perempuan . Lama2 dia rindu balik benda2 macam ni . Then repeat 😂

6 Các câu trả lời

Haiiii. Hehehe. Yeeee rindu! Lagi2 baby dah makin membesar, dah ikut waktu kita tidur, macam2 perangai ada. Pejam celik cepat je masa berlalu :(