Pelbagai feelings

Sape ada feeling mcm saya, rasa x sabar nak beranak sbb penat nyaa tapi nervous n takut! Rasa nak cepat2 beranak tapi xnak beranak jugakkk sbb rasa sedih nti baby keluar, rindu dia duduk dalam perut kita. Pernah sedih sampai nangis 😭😅

4 Các câu trả lời

xsabar jgk nk beranak 35week4days dh ni, bawah ni dh sakit2. xsabar nk tgk muka bby, tp dlm masa yg sama takut, seram. tp pkir2 balik kne jgk hadap nnti. xsabar nk tidur terlentang. 😂

4mo trước

hahahaha ye paling tak sabar nak tidur terlentang😂

Sama sis. Rse nk cepat beranak. Boleh cuti bersalin lama. Perut asyik mengeras je skrg, nk berak asyik sembelit.

Hahahaha Kita samalah awakkk 🤣😭😂🤭✅ sekejap sedih, sekejap nervous sekejap tak saboo

mg dpmudahkan segalanya aamiin