Patut ke saya check ke doktor

Hai moms saya dah 3 minggu asyik muntah dn pusing.. pda awal msih ok lagi tpi skrg bila dh lma2 sya jdi tmbh tk ok.. check negatif dn bila doc check still samar2 means ada cuma msih awal pda minggu pertma.. tpi skrg bau perfume suami pun sya dh muntah dn bau maknan juga sya muntah.. apa perlu saya buat???. Hal ni menganggu shrian sya bekrja.. patut ke saya check ke doktor sya tkut hasil nya mengecewakn#1stpregnnt #Nanya #mommybuntu

1 Trả lời

better puan jmpe doc pakar sakit puan utk chck... jgn bia2 kan k...mg dpmudahkan segalanya..aamiin