Hamil atau tidak

Hai parents² disana saya nak tanya pendapat saya baru sahaja check upt smlm dn sya tgok tiada apa yg mencurigakan tapi setlh sya check hri ni tiba2 naik line yg samar² pdhl sya bru sja terkena chemical pregnant pda tanggal 16/8 dn yg upt petak tu wktu 12/8 setlh saya lewat slma 14 hri dn stlh terkena chemical pregnant means keguguran saya dpt line samar2 lagi pda tanggal 23/8.. sebenarnya apa yang terjadi ya.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Hamil atau tidak
1 Trả lời

Tahniah. Ada dua line dah tu.

3y trước

tapi rsa mcm tk sure lah puan sya ni pregnant hurm.. tpi insyallah ada ya